Cele mai norocoase luni ale anului 2019, în funcţie de zodie

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 13:13

Care vor fi cele mai norocoase luni ale anului 2019, în funcţie de zodie. Iata ce spun specialistii de la Ce-spun-astrele.ro

Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare începutul Anului Nou.

 

Este atractiv si provocator acum să ne gândim la toate posibilităţile pe care le avem în lunile următoare, sa facem planuri si sa cautam solutii pentru a imbunatati de la cele mai mici pana la cele mai mari aspecte ale vietii noastre.

 

Cu toate acestea, putem simti si putina teama in legatura cu ce ne poate rezerva un nou an si am dori sa vedem ca intr-un glob de cristal ce ne asteapta in viitor.

Din moment ce acest lucru este imposibil, putem sa incercam sa obtinem din punct de vedere astrologic, la ce suntem predispusi de astre in anul 2019.

 

Tranzitele si aspectele astral ne pot furniza informatii importante pentru perioadele care ne sunt faborabile, pentru domeniile in care astrele vor lucra alaturi de noi.

Tinand cont de ciclicitatea evenimentelor, nu putem astepta un an in care sa avem parte doar de lucruri minunate sau doar de provocari.

 

Vor fi si plusuri si minusuri, vor fi perioade mi linistite dar si unele mai aglomerate, dar important este sa cunoastem din timp pentru a sti cum sa evitam sau pentru a ne raspunde mai usor la intrebarea “ de ce se intampla asta?”

 

Noutatea este intotdeauna atractiva dar si infricosatoare si este normal sa avem sentimente contradictorii in legatura cu aceasta.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.