Keremcem, mesaj inedit in limba romana, pentru fanii serialului "Dragoste si ura"! Iata ce a transmis celebrul actor care va interpreta rolul personajului Yaman si care va aduce multe schimbari la conacul Gorecki!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2018, 12:27

Keremcem este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori si cantareti ai momentului, in Turcia.

Keremcem, indragitul actor si cantaret turc, a revenit seara trecuta in casele telespectatorilor romani, prin intermediul micilor ecrane astazi, odata cu debutul sau in indragita productie "Dragoste si ura", difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Telespectatorii omanii il vor putea urmari pe Keremcem in rolul lui Yaman, fiul nelegitim al lui Fazil Gorecki, dar si iubitul lui Yuksel, controversata femeie de afaceri.

Personaj surprinzator, Yaman aduce un suflu puternic serialului iar evolutia acestuia va insufleti si condimenta actiunile personajelor din serial.

Odata cu aparitia inoportuna a lui Yaman in vietile lor, membrii familiei Gorecki vor simti nevoia sa intervina, mai ales ca in joc este intreaga avere a familiei. 

Si pentru Mavi, personaj central feminin al acestui serial, lucrurile vom capata o alta turnura.  

 

Keremcem isi adora profesia, insa si fanii sai au un loc special in inima lui, de aceea celebrul actor a tinut sa impartaseasca si cu telescpectatorii din Romania satisfactia de a juca in distributia serialului "Dragoste si ura". Acesta a publicat pe contul lui de socializare un mesaj inedit, in limba romana pentru fanii romani, pe care i-a invitat sa urmareasca fascinanta productie.

 

 

Keremcem, in varsta de 40 de ani, este unul dintre cei mai indragiti si talentati artisti din Turcia. S-a nascut la data de 28 decembrie 1977 in Muğla (Turcia) si este actor, cantaret de muzica pop, compozitor si regizor muzical, iar numeroasele productii in care a jucat vorbesc despre autenticul sau talent actoricesc.

Keremcem a cucerit publicul roman inca de la primele aparitii, din serialul “Bahar: Viata furata”, productie difuzata la Kanal D, in care actorul a interpretat rolul lui Ates. 

 

Nu ratati serialul “Dragoste si ura”, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.