Yuksel se teme sa nu-l piarda pe Yaman! Afla ce masuri va lua femeia din obsesia bolnava pentru Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 dec 2018, 07:00
video Foto(8)

Yaman este surprins cand afla ca Fazil l-a inclus si pe el in testamentul sau.

Cemal este convins ca acum, cand si-a adjudecat o parteconsiderabila din averea familiei Gorecki, Yaman va pleca pentru totdeauna din conac. Chipesul tanar are insa alte planuri.

 

 

Fatma surprinde o discutie aprinsa intre Yuksel si Cemal si isi da seama ca cei doi ascund ceva. Fatma, si ea indragostita de Cemal, este hotarata sa-l faca sa plateasca pe barbatul alaturi de care, are doi copii, Metin si Demirhan.

Lui Cemal nici prin cap nu-i trece ca cele trei femei din viata lui, Safiye, Fatma si Yuksel s-au unit pentru a-l distruge.

 

Aflata in vizita la iubitul ei, Yaman, care locuieste impreuna cu familia Gorecki, in conac, se intalneste, intamplator, cu Mavi. Yuksel observa o anumita “tensiune” intre Yaman si Mavi si se teme ca ar putea sa-si “piarda” iubitul.

 

 

Pentru Elmas vine sfarsitul. Dupa ce Ismet a gasit telefonul lui Sadi, care ascunde dovada ca Elmas a ucis-o pe Refika Gorecki, adevarul iese la iveala. Intreaga familie Gorecki este socata de ceea ce a putut face actuala sotie a lui Fazil.