In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Vrei sa fii milionar?” editie magica, pentru copii, in seara de Craciun

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 dec 2018, 10:12
video Foto(8)

O editie inedita, plina de magie, va asteapta astazi, 25 decembrie, de la ora 20:00, la “Vrei fii milionar”, emisiune-concurs a carei gazda este Teo Trandafir.

In aceasta seara magica, de Craciun, copiii sunt protagonistii serii, iar invitatii lui Teo Trandafir sunt frumosi, speciali, gata sa ne uimeasca, dar si dornici sa-si etaleze cunostintele in fata telespectatorilor. Alexandra si Cosmin, Mara si Irina, Sara si Alexandru, Rares si Alexandru, sunt concurentii editiei speciale “Vrei sa fii milionar?”.

Alexandra si Cosmin, doi copii minunati, elevi in clasele a IV-a si respectiv a V-a, pe care ii leaga o prietenie frumoasa, din vremea cand erau la gradinita, sunt coplesiti de emotii si ne dezvaluie motivul pentru care s-au inscris la “Vrei sa fii milionar?”.

“Ne-am inscris in concurs ca sa incercam o altfel de experienta … si sa castigam, poate, dar si sa ne testam cunostintele, sa vedem <ce stim>”, spun cei doi prieteni. 

Alexandra si Cosmin au si un plan pentru ca lucrurile sa functioneze ca la carte, pentru a fi sincronizati in raspunsurile concursului.

“In cazul in care nu stim unul dintre raspunsuri sau nu suntem de acord amandoi cu solutia, folosim una dintre variantele ajutatoare sau ne retragem”, spun

cei doi copii.

“Cate pagini are o fila?” sau “Ce arbore face parte din ordinul coniferelor?” sunt doar doua dintre intrebarile la Alexandra si Cosmin trebuie sa raspunda azi, la “Vrei sa fii milionar?”, editia difuzata in aceasta seara speciala. Complexitatea intrebarilor creste pe masura ce participantii vor depasi pragurile concursului, dar si premiile vor fi mai valoroase, de la o intrebare la alta.

Premiile din desaga “Mosului” la “Vrei sa fii milionar?”, din aceasta seara, pe care micutii le pot castiga sunt spectaculoase, extrem de folositoare si dorite de ei. Carti, jocuri de societate, dulciuri, smartphone-uri, tablete, laptop-uri, dar si o excursie in Europa, la unul dintre cele mai spectaculoase parcuri de distractie pentru copii, premiul cel mare, sunt gata pentru a fi oferite castigatorilor la <Vrei sa fii milionar?>.

Cum se vor descurca micutii concurenti in cel mai indragit si longeviv concurs televizat de cultura generala, “Vrei sa fii milionar?> in aceasta editie speciala dedicata lor, copiilor, si cu ce premii spectaculoase pleaca acestia acasa aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, in editie speciala de Craciun, “Vrei sa fii milionar?”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.