Horoscop SAPTAMANAL 24-30 decembrie 2018. Se incheie 2018, anul cu 8 astre retrograde! Ce FINAL DE AN ai? Ce lectii de viata ai primit?

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 dec 2018, 13:08

Horoscop saptamanal.

Iata horoscopul saptamanal 24-30 decembrie 2018, ultima saptamana a anului 2018, un an puternic si controversat care ne-a dat mari provocari in special datorita planetelor retrograde. In 2018, am avut cu totii de-a face cu nu mai putin de 8 astre retrograde de-a lungul anului, o perioada fiind in acelasi timp! Multe lectii, multe mesaje, multe schimbari? Tu cu ce te-ai ales? Afla mai jos!

Din fericire, ultima saptamana a anului ne scuteste de evenimente astrale bulversante; atmosfera este chiar calma, cu Soarele recent mutat in ambitiosul si practicul Capricorn care ne

ajuta sa ne organizam mai bine pe durata acestor zile de sarbatoare.

Influenta recentei Luni pline in Rac se simte asupra zilelor de Craciun.

Emotiile detin loc de cinste, in special cele ce tin de familie, casa, copilarie, suflet. Nu ne temem de ele, le onoram, le simtim si vedem cu ce ne ajuta acum. Avem ceva de vindecat din trecut? Avem mai multa iubire de oferit? Citeste aici Horoscopul Craciunului 2018, cum iti este influentat Craciunul de planete, in functie de zodie.

Citeste mai multe pe Kfetele.ro.