MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 24-30 DECEMBRIE 2018. Etalarea RUNELOR pentru ultima saptamana din 2018!

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 25 dec 2018, 13:09

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 24-30 decembrie 2018, ultima saptamana completa a provocatorului an 2018. Runele descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si ofera previziuni de mare folos. Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre.

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 24-30 decembrie 2018, ultima saptamana completa a provocatorului an 2018.

Runele descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si ofera previziuni de mare folos.

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele.

Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune.

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.