Servicii dezinsecţie restaurante şi case

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 dec 2018, 10:51

Dezinsecţia este o operaţie necesară pentru prevenirea şi combaterea insectelor.

Efectuarea periodică şi repetată a acestui tip de intervenţie este recomandată pentru menţinerea sănătăţii şi pentru prevenire răspândirii unor boli. Pentru a avea cât mai bine grijă de igiena şi sănătatea noastră 3D Deratizare Completă recomandă realizarea de operaţii dezinsectie restaurante si case cât mai frecvente. Pentru eficienţă maximă acest serviciu trebuie efectuat tot timpul anului, indiferent de temperatura de afară. 

În ceea ce priveşte unităţile de alimentaţie publică, acolo unde există cantităţi semnificative de deşeuri menajere şi resturi de alimente, pericolul apariţiei şi extinderii acestor dăunătoare este extrem de mare.

Tocmai de aceea  pentru prevenirea şi combaterea eficientă a acestui pericol pentru sănătatea publică, legislaţia din domeniu şi normele de igienă obligă la efectuarea periodică şi repetată a operaţiilor de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie.

În ceea ce priveşte casele, vilele, blocurile şi alte forme de imobile rezidenţiale, dezinsecţia trebuie efectuată ori de câte ori se constată prezenţa acestor dăunători şi ori de câte ori este nevoie. Pentru a scăpa definitiv şi pentru a prevenii reapariţia unor focare este nevoie ca această operaţie să fie efectuată de cel puţin două ori consecutiv.  

Dezinsecţia este cunoscută drept operaţia de eliminare a insectelor şi a paraziţilor, precum ţânţarii, muştele, gândacii, ploşniţele, lăcustele, căpuşele, purici, păduchii şi prevenirea apariţiei acestora. Pentru realizarea acestei operaţiuni este necesară pulverizarea de mai multe ori a unor substanţe chimice, care să nu dăuneze mediului înconjurător, omului şi animalelor. Este ştiut că insectele pot transmite prin muşcătura lor sau prin transportul pe părţi ale corpului lor, microbi şi bacterii, având astfel un rol capital în răspândirea unor boli parazitare sau infecţio-contagioase. 

asa Pentru a scăpa de acest pericol este necesară efectuarea periodică de astfel de operaţii în toate unităţile de alimentaţie publică şi în spaţiile locative. Apelaţi mereu pentru efectuarea acestui tip de intervenţie la firme specializate, aşa cum este şi 3D Deratizare Completă.  Compania deţine toate autorizările şi licenţele necesare pentru efectuarea eficientă a acestui tip de serviciu, în mod profesionist. Compania dispune şi de personal calificat, echipamente şi soluţii potrivite pentru efectuarea unei dezinsecţii eficiente şi de durată.

Când vă confruntaţi cu problema apariţiei gândacilor, ploşniţelor, ţânţarilor, puricilor sau căpuşelor solicitaţi ajutorul unei unităţi specializate. Împreună puteţi găsi cea mai bună metodă şi cea mai eficientă soluţie pentru combaterea insectelor nedorite şi pentru menţinerea igienei şi curăţeniei spaţiilor pe care le frecventaţi!

Care sunt măsurile ce trebuie luate pentru dezinsecţie?

Indiferent de stadiul de evoluţie, de locul sau de numărul lor, distrugerea insectelor dăunătoare trebuie făcută imediat.

În lupta contra insectelor se va ajunge la un rezultat favorabil numai dacă se va aplica un complex de măsuri profilactice şi de combatere. 

Măsurile profilactice sunt: stropirea parcurilor, copacilor şi a zonelor cu apă, igiena individuală, igiena locuinţei şi a dependinţelor, igiena zonelor de producţie şi de  depozitare a alimentelor etc. 

Măsurile de combatere presupun efectuarea operaţiei de dezinsecţie.

Mijloacele de dezinsecţie pot fi:

chimice- distrugerea insectelor cu ajutorul substanţelor insecticide, prin pulverizare cu ajutorul unei pompe mecanice sau prin pulverizare cu atomizorul.

Mecanice- folosirea căldurii uscate sau  flambarea. Aceste metode sunt folosite ca mijloc ajutător al metodelor chimice de combatere.

Substanţele utilizate la ora actuală în tratamentele de dezinsecţie au eficienţă dovedită şi maximă. Sunt inodore, incolore şi nu sunt toxice pentru oameni sau animale. Toate substanţele şi produsele utilizate în procesul de dezinsecţie se regăsesc pe lista produselor biocide avizate de Ministerul Sănătăţii şi Familiei pentru profilaxia sanitar – umană. 

Unde trebuie efectuată dezinsecţia

Preventiv, dezinsecţia trebuie efectuată periodic oriunde este necesar în:

toate spaţiile de depozitare a gunoiului, pe scări de bloc, în beciuri, case, apartamente

toate unităţile de alimentaţie publică

unităţi sanitare şi spitaliceşti

unităţi şcolare şi educative

birouri, sedii de firme

spaţiile publice cu risc sporit. 

Dezinsecţia împotriva insectelor târâtoare, precum gândacii, puricii, ploşniţele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsecţia împotriva insectelor zburătoare trebuie efectuată începând cu luna martie şi până în lunile octombrie – noiembrie, în funcţie de temperatura de afară. 

Echipele de la 3D Deratizare Completă dispun de experienţa, aparatura şi soluţiile adecvate pentru a interveni cât mai rapid atunci când li se solicită ajutorul. Personalul  este pregătit să facă faţă oricărui tip de intervenţie, cu maximum de eficienţă şi profesionalism.Tratează cu egală seriozitate orice intervenţie, indiferent de amploarea şi complexitatea lucrării.

Serviciile de dezinsecţie restaurante şi case pot fi efectuate pretutindeni în ţară, la preţuri competitive, cu maximă rapiditate. Soluţiile folosite  respectă toate normele şi legile în vigoare, cu rezultate testate şi durabile. Recomandările clienţilor companiei sunt cea mai clară dovadă a calităţii şi profesionalismului.

Societate deţine toate avizele şi autorizaţiile necesare pentru furnizarea acestui tip de servicii şi acţionează întotdeauna responsabil, pe măsura aşteptărilor şi nevoilor dumneavoastră, în funcţie de un plan bine stabilit şi în urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntaţi. Ţin cont de faptul ca reputaţia afacerilor dumneavoastră în domeniul alimentaţiei trebuie sa fie impecabilă, motiv pentru care îşi desfăşurăm activitatea, rapid, discret şi eficient.

Pentru a vă convinge de seriozitatea  şi profesionalismul 3D Deratizare Completă  solicitaţi o ofertă de dezinsecţie restaurante şi case!

 

Taguri: