Se dau bonusuri uriase din ianuarie! Cum poti intra in posesia a 5.000 de lei

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 04:40

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a anuntat cei 1.000 de castigatori ai bonusului de dobanda din cadrul celei de a treia emisiuni Tezaur - editia Centenar.

Ministerul a organizat joi extragerea celor 1.000 de castigatori ai bonusului de dobanda, iar selectia s-a facut electronic sub supravegherea unei comisii formate din cinci membri.

„Pentru bonusul de dobanda in valoare de 5.000 de lei s-au calificat 18.071 de investitori persoane fizice, inregistrati in evidentele Ministerului Finantelor Publice si ale Companiei Posta Romana. Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, pe baza CNP-ului.

Cei mai multi sunt din Bucuresti, Bacau, Iasi, Prahova si Arges”, au mentionat reprezentantii MFP.

Astfel, pana pe 9 ianuarie 2019, investitorii vor fi notificati la domiciliu cu privire la castigarea bonusului de dobanda. Banii pot fi ridicati de la Unitatile Trezoreriei Statului incepand cu data 10 ianuarie 2019. Investitorii vor avea la dispozitie circa un an, pana la 20 decembrie 2019, pentru a revendica premiul.


In perioada 15 iunie- 21 decembrie 2018 au fost lansate trei emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur Centernar.

„Dovada interesului crescut al populatiei fata de aceasta metoda de economisire este numarul mare de romani, 52.239, care au ales sa investeasca peste 2 miliarde de lei in titluri de stat. Aceasta este cea mai mare suma investita in titluri de stat destinate exclusiv populatiei”, au detaliat reprezentantii MFP.


Titlurile de stat au fost achizitionate astfel: prin Trezorerii- peste 1,73 miliarde de lei de catre 40.759 de investitori; prin Posta Romana de peste 338,47 de milioane de lei, de catre 11.480 de investitori, potrivit mediafax.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.