Superstitia unei celebre actrite din Turcia! Iata ce ritual inedit de infrumusetare are frumoasa Hazal Kaya!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 ian 2019, 20:22

Maine, 1 ianuarie, de la ora 20:00, premiera noului serial „Povestea noastra”, la Kanal D!

Hazal Kaya, frumoasa actrita turca, care va reveni in atentia telespectatorilor de la 1 ianuarie, de la ora 20:00, in serialul de succes, „Povestea noastra”, are un ritual inedit de frumusete.

 

 

“Ma spal cu otet” a declarat celebra actrita turca, care utilizeaza aceasta metoda datorita unei superstitii fiind convinsa ca aceasta licoare o va proteja de rau.

Il foloseste chiar si pentru a-si spala cainii pentru a-i proteja de purici si capuse.

 

Pe langa folosirea neconventionala a otetului, Hazal Kaya crede cu tarie in puterile vindecatoare ale salviei, din care isi prepara ceaiuri pentru detoxifierea si curatarea organismului.

 

 

Hazal Kaya a devenit cunoscuta telespectatorilor din Romania cu rolurile din „Feriha” si „Iubire ascunsa”, difuzate la Kanal D.

In serialul „Povestea noastra”, tanara va impresiona inca o data prin naturaletea cu care isi interpreteaza partitura actoriceasca.

 

 

 Nu pierdeti, marti, 1 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio sansa.

Serialul va putea fi urmarit saptamanal, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.