Prognoza meteo: cum va fi vremea in noaptea de Revelion! Iata unde se anunta ger puternic si ceata densa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 dec 2018, 13:46

Vremea din 31 decembrie se anunta geroasa si cu ceata in multe zone din tara.

Potrivit vremea.ro, Luni, in ultima zi a anului 2018, vremea va fi inchisa in toata tara. În vest, centru si nord vor continua sa cada precipitatii mixte pe spatii extinse, in timp ce in sud si est acestea vor fi mai ales sub forma de ploaie, doar in noaptea dintre ani urmând sa se produca o transformare temporara in lapovita si ninsoare si in aceste regiuni. Cantitatile de apa asteptate sa cada, nu vor fi semnificative, numai la munte si in nordul extrem fiind asteptati sa se mai depuna pâna la 3-5 centimetri de zapada.

 

Vântul va sufla moderat in Banat si Crisana si mai mult slab in restul regiunilor. Maximele termice vor urca la prânz pâna spre -1…4 grade in Banat, Crisana, Transilvania si Maramures (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului), 3-8 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -1…4 grade in Moldova. 

 

In Bucuresti

Vremea in Bucuresti, in ultima zi din 2018 anunta cer acoperit de nori, atmosfera mohorâta si rece. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 5°C si -1°C. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre E la amiaza si 6 km/h dinspre NE, pe timpul noptii. Norii vor acoperi complet cerul, dar nu vor cadea precipitatii. 

 

La munte

Cerul va fi partial noros, iar temperaturile sunt in scadere.

Valorile maxime si minime se vor incadra intre 2°C si -7°C. Noaptea de Anul Nou va fi geroasa la munte si incetosata. Nu sunt asteptate insa precipitatii. Vremea se va ameliora usor in zilele urmatoare. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.