Filiz, mama si tata pentru fratii sai! Afla ce se va intampla in primul episod din serialul "Povestea noastra", in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 ian 2019, 20:53

Filiz Elibol, frumoasa fata care traieste impreuna cu tatal si cei cinci frati ai sai in unul dintre cele mai sarace cartiere ale Istanbulului, este o tanara ambitioasa, care are responsabilitati cu mult peste cele tipice varstei sale.

Ramasi fara mama, dupa ce aceasta i-a abandonat, intretinerea familiei a ramas pe „umerii” frumoasei Filiz care isi face datoria, fara sa se planga,  in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri. Desi sunt saraci, copiii au invatat sa gestioneze asemeni unor adulti responsabili grijile care nu ii ocolesc.  In timp ce Filiz isi dedica viata fratilor ei, impartasind nemultumirile sale doar celei mai bune prietene, Tulay, brusc apare in viata ei carismaticul Baris.

 

Baris crede ca intre el si Filiz exista sentimente foarte puternice, dar tanara este rezervata in ceea ce priveste o posibila relatie cu acesta. Filiz considera ca dragostea nu are loc in viata ei, desi inima ii „spune” altceva.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.