Cemil, obstacol in calea iubirii dintre Filiz si Baris! Afla la ce masuri va recurge tanarul pentru a-si inlatura rivalul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 ian 2019, 09:02

Cemil devine un obstacol major in calea iubirii dintre Filiz si Baris.

Ingrijorata ca nu poate achita cheltuielile casei, Filiz incearca sa-si tempereze tatal in a cheltui pe alcool si putinii bani pe care ii au, dar barbatul nu acorda importanta rugamintilor fetei. Fikret Elbol nu face altceva decat sa starneasca certuri, oriunde merge, iar de familie sa nici ca-i pasa.

 

 

In ziua in care Fikret ar fi trebuit sa-si incaseze salariul, copiii au parte de o mare surpriza: tatal lor este de negasit.

Ingrijorata, Filiz merge la Politie sa reclame disparitia tatalui dar, spre surprinderea tinerei, Baris este „cheia” tuturor raspunsurilor. 

 

 

Baris este ingrijorat de viata grea pe care o duce Filiz si incearca sa o ajute, insa tanara refuza ajutorul. Chiar daca este saraca, Filiz este orgolioasa si asta ii da mai multa bataie de cap lui Baris.

Pentru a castiga dragostea lui Filiz, Baris mai are de trecut un hop; Cemil, vecinul lui tinerel, care nutreste sentimente puternice pentru ea, incearca sa o cucereasca. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.