Este o prajitura deosebita pe care o puteti pregati pentru familie.
Prajitura Regina Maria. Ingrediente:
Blat 1:
6 oua
7 linguri de zahar
2 linguri apa
7 linguri de faina
Blat 2:
6 oua
250gr zahar
150 gr nuca de cocos
2 linguri de faina
Crema:
6 galbenusuri
8 linguri de zahar pudra+ inca 4 linguri
300 g unt
esenta de vanilie
Prajitura Regina Maria este o delicioasa prajitura de casa cu crema fina, cu 2 tipuri de blat, unul fiind cu nuca de cocos.
Prajitura Regina Maria. Mod de preparare:
Pentru primul blat se bat spuma 6 albusuri cu 7 linguri de zahar, 2 linguri apa. Apoi se adauga 6 galbenusuri si 7 linguri de faina. Se coace in tava unsa si infainata. Tava trebuie sa fie mai mare, a mea este de 36/24.
Pentru blatul al doilea se despart ouale, iar 6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar, apoi se adauga 150 gr nuca de cocos si 2 linguri de faina. Se coace la fel ca primul blat ,in tava mare. Blaturile se lasa la racit la temperatura camerei.
Cititi continuarea pe kfetele.ro