Kanal D renunta la regimul must carry

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 sep 2020, 04:20

Cu o pozitie puternica si consolidata pe piata media din Romania, oferind publicului programe de succes, ca urmare a unor investitii majore in continut, Kanal D isi schimba strategia de distributie si renunta la regimul must carry, incepand de la 1 ianuarie 2019.

Telespectatorii vor putea urmari in continuare programele Kanal D preferate, destinate, ca si pana acum, sa acopere o gama diversa de genuri si de preferinte, cu un nivel ridicat de calitate a continutului si transmisiei.  

 

Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007. Si-a consolidat an de an pozitia pe piata TV autohtona, devenind astazi una dintre statiile din top trei televiziuni generaliste din Romania.

Kanal D se afla adesea pe primul si pe al doilea loc in topul audientelor, prin programele de succes difuzate in diferite intervale orare. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.