Horoscop Oana Hanganu: Afla cum stai cu norocul in 2019!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2019, 11:42

Află ce au pregătit astrele pentru tine şi pentru cei care îţi sunt dragi! Citeşte previziunile complete!

Până în ziua de 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător, stabilind ”Horoscopul Norocului” pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Pentru Berbeci, norocul va veni din străinătate, pentru că Jupiter va acţiona în ”casa Străinătăţii” din astrograma lor.

Jupiter îi va ajuta pe Berbecii care vor să călătorească, să studieze sau să lucreze în străinătate, dar şi pe cei care speră să îşi găsească marea iubire peste mări şi ţări. 

 

TAUR

În 2019, Taurii vor avea noroc prin alţii. Jupiter se va afla în ”casa Banilor altora” din astrogramă şi îi va ajuta să obţină finanţările de care vor avea nevoie sau să întâlnească persoane dispuse să investească în proiectele lor. Jupiter va aduce un plus de optimism şi dinamism şi în viaţa personală a nativilor Taur …

GEMENI

Anul 2019 va fi semnificativ pentru Gemenii singuri pentru că Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor şi îi va ajuta să îşi întâlnească sufletul-pereche.Luna ianuarie şi luna noiembrie vor fi cele mai importante din acest punct de vedere … 

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.