Horoscop zilnic 8 ianuarie 2019: O zodie este macinata de GELOZIE

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 ian 2019, 09:13

Balantele sunt marcate de gelozie in aceasta perioada, in timp ce Sagetatorii vor avea parte de o surpriza romantica.

Berbec

Ii faci o surpriza unui prieten care va ramane marcat de gestul tau. Partenerul de viata se va comporta mult mai frumos ca de obicei, insa nu te bucuri foarte mult si pui acest lucru pe faptul ca ar urmari ceva.

Taur

Partenerul de viata va face tot posibilul ca in aceasta zi sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din lume.

Vei fi rasfatatul zilei.

Gemeni

Partea buna a zilei este ca discutiile in contradictoriu cu cineva inceteaza. Atat tu, cat si omul respectiv ati cam obosit sa cautati argumente si faceti pace.

Rac

Locul de munca te impiedica sa faci tot ceea ce ai in plan, dar asta nu inseamna ca timpul ramas nu il poti face sa fie memorabil.

Asa ca uita de telefoane sau laptop atunci cand nu esti la slujba si bucura-te de prezentul fiecarei clipe.

Leu

Nu este exclus ca seara sa te prinda intr-un restaurant, dar ziua se anunta multa munca la birou. O sa ai biroul plin de documente de semnat sau de proiecte noi.

Fecioara

Nu esti stresat din cauza muncii si o sa ai timp de intalniri.

Partenerul de viata vrea sa ajunga undeva si incepi sa pregatesti calatoria fara sa ii spui nimic.

Balanta

Putina gelozie nu strica nimanui, insa nu in exces. Asa ca ai grija sa nu exagerezi intr-o discutie cu partenerul de viata. Te afli pe un teren minat, asa ca ai grija la fiecare pas.

Scorpion

Esti cu capul in nori.

Te comporti ca un adolescent indragostit si ai un motiv bun pentru a fi asa. Venus iti inspira aceasta stare. Mai departe depinde de tine de cum o sa te comporti.

Sagetator

Se anunta ceva foarte romantic si care te va face sa fii fericit mult timp. Indiferent ce se va intampla in urmatoarele zile, tu vei fi cu zambetul pe buze.

Capricorn

Esti dornic de iubire si te grabesti putin in acest sens. Ai grija totusi sa nu ignori niste aspecte importante. Vorbeste deschis cu omul din fata ta despre absolut orice.

Varsator

Te trezesti plin de energie si esti pregatit pentru o provocare. Astepti acest moment de cateva luni. Cel mai probabil o sa incepi un proiect destul de solicitant, dar care va fi si plin de satisfactii.

Pesti

Concentreaza-te mai mult asupra treburilor gospodaresti. Asigura-te ca ai platit toate facturile si nu ignora niste sarcini zilnice. Seara te vei relaxa intr-o companie placuta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.