Baris, hotarat sa ii spuna adevarul lui Filiz! Afla ce se va intampla cu relatia celor doi indragostiti, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 ian 2019, 16:50

Baris se teme ca Filiz sa nu afle adevarul despre el.

Baris reuseste sa ii recapete increderea lui Filiz dar, nici bine nu se impaca pentru ca Cenk, cunoscut drept hot de masini din cartier, da nas in nas cu cei doi tineri. Baris se teme ca Filiz sa nu afle adevarul despre el. Spre surprinderea chipesului tanar, colegii sai de “breasla” sunt luati cu asalt de catre politisti, dupa ce locul in care “lucrau” este descoperit de catre autoritati.

 

 

Cemil, politistul care este indragostit de Filiz, banuieste ca Baris este implicat in ceva ilegal si incearca sa afle adevarul. Cemil spera ca, daca Baris va fi arestat, tanara il va uita si astfel, ambitiosul polistist ar avea drumul deschis catre inima fetei. Satul de viata dubla pe care o duce si, indragostit pana peste cap de Filiz, Baris decide sa ii spuna adevarul iubitei sale.

 

 

Problemele pentru Filiz si fratii sai sunt departe de a se termina. Fikret este la un pas de a fi exmatriculat din scoala, iar fratii sai sunt ingrijorati pentru situatia acestuia. Ca de fiecare data, tatal copiilor, Fikri este inexistent atunci cand vine vorba de responsabilitatile parintesti si din nou, Filiz si Rahmet trebuie sa rezolve, asemeni unui adult, aceste probleme.

Un ajutor nesperat apare pentru tinerii din familia Elibol.  

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.