Valeria, aparitie ravasitoare la “Bravo, ai stil!”. Juratii au ramas masca!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 09 ian 2019, 10:01

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D, aparitia indrazneata a Valeriei, una dintre candidatele de Cea mai stilata femeie din Romania, le seduce atat unele dintre contracandidatele sale, cat si pe jurati. Raluca Badulescu ramane “muta” de uimire dupa defilarea concurentei, in tinuta extrem de sexi.

“Ce-ai facut, fetita? Unde te-ai transformat in halul asta? Esti divina!”, spune Raluca Badulescu. 

Sirul complimentelor la adresa vestimentatiei Valeriei nu conteneste, astfel ca aparitia senzuala a fetei ii impresioneaza total pe jurati. Mai mult, pentru a se convinge daca aceasta poarta lenjerie intima, Catalin Botezatu o cheama “la control” pe Valeria. 

In aceasta seara, de la 22:30, la “Bravo, ai stil!” veti putea afla deznodamantul controlului inopinant al lui Catalin Botezatu, dar si alte detalii picante despre tinuta vestimentara a Valeriei, in cel mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.