Sigur nu stiai! De ce trebuie sa schimbi prosopul dupa doua utilizari

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 ian 2019, 14:16

Daca ar fi sa ne luam dupa recomandarea specialistilor, ar trebui sa spalam prosoapele dupa fiecare utilizare.

Dar in cazul in care le pastram in conditii optime, adica le uscam dupa fiecare folosire si aerisim des locul in care le tinem, atunci nu este o problema daca le folosim de trei, maximum patru ori, inainte de a le schimba cu unele curate.

Prosoapele sunt fabricate in asa mod incat sa poata fi folosite de mai multe ori, insa mediul umed si cald in care il tinem si faptul ca intra in contact cu diversele secretii ale corpului uman le poate transforma in obiecte care poate imprastia cu usurinta microbi si germeni.  

Prosoapele de mana, cele pe care le folosim de fiecare data dupa ce ne spalam pe maini, pot fi refolosite timp de 2-3 zile, doar daca fiecare membru al familiei are propriul lui prosop. In cazul in care prosopul se foloseste la comun, acesta ar trebui schimbat la doua zile.

Prosoapele de corp, cele utilzate dupa ce facem dus, trebuie schimbate dupa 3-4 folosiri.

Daca le utilizam pentru o perioada mai indelungata de timp, in tesatura acestora risca sa se devolte bacterii si mucegai.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.