Zodii care vor avea SUCCES URIAŞ începând cu luna ianuarie 2019 - Dumnezeu este de partea lor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 ian 2019, 13:34

Trei zodii care vor avea un noroc urias începând cu luna ianuarie 2019 – Specialistii in astrologie spun ca in 2019 trei dintre cele 12 semne ale zodiacului vor avea parte de un an perfect din toate punctele de vedere.

Financiar, sentimental, dar si profesional toate astrele se vor alinia pentru a le oferi 12 luni perfecte, incepand cu prima zi a anului urmator.

1. Vărsător

Pare sa fie anul in care persoanele nascute sub acest semn zodiacal isi vor implini visurile sentimentale si vor intalni persoana mult asteptata.

Dupa o prima parte a anului in care vor tatona terenul, din iunie lucrurile se schimba fundamental, iar ceea ce parea o simpla aventura, devine o relatie serioasa.

Culmea, in toata aceasta perioada, nativii Varsatori vor avea parte de succes si in plan financiar. O oferta de munca buna ii va face sa priveasca astfel lucrurile din punct de vedere profesional.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.