In aceasta seara, de la 23:15, Lili Sandu da startul unui nou sezon “FanArena”, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2019, 10:30

In aceasta seara, de la 23:15, imediat dupa “Exatlon”, la Kanal D va debuta cel de-al doilea sezon al emisiunii “FanArena”, emisiunea dedicata fanilor “Exatlon”.

Lili Sandu vine in fata telespectatorilor in postura de prezentatoare a show-ului si este nerabdatoare sa dezbata la cald, alturi de invitati, primele impresii, dupa prima editie a celui de-al treilea sezon al emisiunii fenomen “Exatlon”.

 

 

 „<FanArena> este un nou început pentru mine! Sunt suta la suta pregătită sa pornesc pe acest drum, iar ceea ce ma provoacă cel mai mult este ca show-ul va fi transmis in direct.

Imi place sa interacţionez cu oamenii si curiozitatea mea de "geamăn"ma va face sa aflu cat mai multe informaţii de la invitaţii mei. Bineînţeles, voi păstra mereu decenta si bunul simt. Faptul ca am fost concurent la  Exatlon ma va ajuta, cu siguranta, sa le simt si sa le inteleg cumva trăirile si emoţiile concurenţilor acestui nou sezon”, spune Lili Sandu.

 

Nu ratati, in aceasta seara, de la 23:15, „FanArena”, emisiunea prezentata de Lili Sandu, care te introduce in culisele celui mai iubit reality sportiv din Romania!