Premiile Gramy 2019 – Cine sunt artistii care au sanse sa castige cele mai importante trofee

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 01:35

Ajunsa la cea de-a 61-a editie, Gala Premiilor Gramy, care recompenseaza performanta in muzica, se va desfasura pe 10 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

Pentru acest an, Academia a anuntat unele schimbari, cele mai importante fiind cresterea numarului de nominalizari de la 5 la 8 la cele mai importante 4 categorii, Album of the Year, Song of the Year, Record of the Year si Best New Artist, si cresterea numarului de categorii la 84.

In cursa pentru premiile din acest an au intrat albumele si piesele lansate in perioada octombrie 2017 – septembrie 2018. Castigatorii au fost votati pana pe 9 ianuarie de membrii Record Academy si profesionisti din domeniu.

Marele castigator al editiei trecute a fost Bruno Mars. El a castigat 7 trofee, printre care cele pentru cel mai bun album al anului (24K Magic), cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului. Rapperul Kendrik Lamar, unul dintre cantaretii preferati de vedeta Kanal D, Chef Foa, a fost si el unul dintre remarcatii galei, cu 5 trofee din 7 nominalizari. De altfel, el si Drake au primit cele mai multe nominalizari si la gala din acest an. Printre cele 7 nominalizari ale fiecaruia se numara si cele pentru Albumul Anului , cu ,,Black Panther” (Lamar) si ,,Scorpion” (Drake).

Cardi B este un alt nume care are toate sansele sa plece cu un trofeu acasa, dupa ce a fost nominalizata la 6 categorii, printre care Albumul Anului si Cea mai buna Inregistrare a Anului. Lady Gaga si Bradley Cooper , poate cel mai in voga cuplu artistic al momentului, au obtinut 3 nominalizari pentru ,,Shallow”, o piesa de pe albumul ,,A star is born”: inregistrarea anului, melodia anului si cel mai bun duo pop al anului. Surprinde lipsa dintre nominalizari a lui Beyonce si Jay-z, unul dintre cele mai turbulente cupluri din showbiz. Albumul lor ,,Everything  Is Love” nu a reusit sa convinga membrii Recording Academy.

Popularitatea acestor premii a convins casele de pariuri sa includa in oferta cursa pentru obtinerea trofeelor la cele mai importante 4 categorii: Albumul Anului, Cantecul Anului, Inregistrarea Anului si Cel mai bun Artist Debutant. Cei interesati pot arunca o privire pe acest site pentru a afla cum pot sa aleaga agentiile de pariuri online unde pot paria pe favoritii lor in deplina legalitate.

Cele mai mari sanse la Premiile Gramy 2019 conform caselor de pariuri online

Albumul Anului :

1. „Golden Hour” - Kacey Musgraves

2. ,,Black Panther: The Album, Music From And Inspired By” – Kendrick Lamar

3. „Dirty Computer” - Janelle Monae

4. „Scorpion” – Drake

5. „Invasion Of Privacy” - Cardi B

6. „By the Way, I Forgive You”- Brandi Carlile

7. „Beerbongs & Bentleys” - Post Malone

8. „H.E.R.” - H.E.R.

Inregistrarea Anului:

  1. „This is America” - Childish Gambino
  2. „Shallow” - Lady Gaga & Bradley Cooper
  3. „All the Stars” - Kendrick Lamar & SZA
  4. „I Like It”- Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
  5. „God's Plan” – Drake
  6. „The Middle” - Zedd, Maren Morris & Grey
  7. „The Joke” - Brandi Carlile
  8. „Rockstar”- Post Malone Feat. 21 Savage

Cantecul Anului:

  1. Shallow” - Lady Gaga & Bradley Cooper
  2. „This is America”
  3. „All the Stars” - Kendrick Lamar & SZA
  4. „The Joke” - Brandi Carlile
  5. „God's Plan” – Drake
  6. „In My Blood”
  7. „ Boo'd Up”
  8. „The Middle” - Zedd, Maren Morris & Grey

Cel mai bun artist debutant:

  1. H.E.R.
  2. Dua Lipa
  3. Greta Van Fleet
  4. Bebe Rexha
  5. Luke Combs
  6. Jorja Smith
  7. Margo Price
  8. Chloe x Halle












 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.