Horoscop zilnic 17 ianuarie 2019: O zodie afla ca a fost INSELATA

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 00:20

Gmenii nu sunt in cea mai buna forma a lor, in timp ce Fecioarele trebuie sa aiba mare grija pe ce aleg sa cheltuie banii in urmatoarea perioada.

Berbec

Urmeaza o perioada buna in viata ta. Astrele prevad evenimente ce te vor apropia mult de familie, ceea ce era nevoie sa se intample.

Taur

O sa ai parte de o realizare profesionala ce te va ajuta sa pui in practica ceea ce intentionai sa faci acum cateva saptamani. Semnele sunt mai bune decat ai fi crezut.

Gemeni

Capacitatea de concentrare este scazuta si nu vei fi in forma la sedinta. Daca simti ca va fi un esec total, mai bine amana prezentarea pe care trebuia sa o faci astazi.

Rac

Te simti foarte puternic si capabil sa preiei noile atributii. Este o adevarata provocare si te ambitionezi sa demonstrezi ca poti mult mai mult decat credeau cei din jur.

Leu

Ti-ai propus sa faci ceva si esti capabil sa faci multe sacrificii pentru ca totul sa se finalizeze asa cum vrei tu. Urmeaza multa munca si nervi, dar rezultatele vor fi excelente.

Fecioara

Esti foarte atent la situatia financiara si nu vrei sa cumperi nimic fara sa te gandesti daca ai cu adevarat nevoie de acel lucru. Faci un test cateva zile si la sfarsitul saptamanii o sa realizezi cat de multi bani se duc pe lucruri nefolositoare.

Aceasta schimbare poate fi permanenta. O sa ai numai de castigat.

Balanta

Pierzi timp pretios incercand sa convingi o persoana ca ideile sale despre viata sunt gresite. Renunta inainte sa te enervezi. O sa se convinga singur la un moment dat. Nu uita ca timpul inseamna bani.

Scorpion

Esti invitat la o petrecere. Ai grija la cum te comporti si nu exagera cu consumul de alcool, deoarece printre invitati se va afla si cineva de la locul de munca.

Nu risca sa faci o impresie proasta.

Sagetator

Ai nevoie de prieteni in aceasta perioada. Va trebui sa faci cateva modificari in viata ta si sfatul lor ti-ar prinde bine. Totusi, nu apleca urechea la oricine vine sa isi dea cu parerea.

Capricorn

Te gandesti sa faci o investitie care ar putea sa iti aduca satisfactii extrem de mari pe viitor.

Stai ceva timp pe ganduri, insa decizia finala va fi cea mai buna.

Varsator

Ai uitat complet de ceva ce te-a rugat partenerul de viata si te afli intr-o incurcatura. Trebuie sa gasesti urgent o modalitate prin care sa iti ceri iertare. Altfel, problemele vor continua.

Pesti

Esti foarte agitat si nu reusesti sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut.

Incearca sa te calmezi! Vei primi o veste devastatoare de la partenerul de viata, dar trebuie sa treci cu diplomatie peste aceasta situatie. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.