Horoscop zilnic 19 ianuarie: O zodie va avea probleme cu BANII

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 00:10

Capricornii vor ave o intalnire importanta si vor avea o discutie lunga si obositoare, in timp ce Varsatorilor li se va indeplini o dorinta mai veche.

Berbec

Auzi din intamplare cateva vorbe nu prea bune la adresa unui coleg. Te supara asta pentru ca te intelegi bine cu respectivul, insa nici nu vrei sa ii spui pentru a nu isca o adevarata cearta la birou. Mai bine stai cuminte si vezi-ti de treaba.

Taur

Lucrurile nu sunt pe placul tau acasa. Esti hotarat ca atunci cand pleci de la birou sa ii pui pe toti la punct.

Faci instructie cu ei si, spre marea ta uimire, nu primesti niciun repros, ci toti se conformeaza.

Gemeni

Ai tacut mult prea mult si acum simti ca ai ajuns la limita. Ai procedat gresit. Altadata sa nu mai pastrezi atat de mult in tine pentru ca, atunci cand incepi sa spui tot, jignesti chiar si oameni care nu au nicio vina. Invata din greseala pe care ai comis-o acum.

Rac

Esti fericit asa cum nu ai mai fost de multa vreme. O veste extraordinara ti-a facut ziua iesita din comun. Proiecte? Sedinte? Intalniri de afaceri? Cui ii pasa? Esti mult prea multumit pe plan personal ca sa te mai gandesti la munca.

Leu

Discutiile pe care urmeaza sa le ai astazi vor fi constructive si te vor face sa iti dai seama ca situatia este mult mai buna decat credeai pana acum.

In sfarsit, ai cateva motive evidente de bucurie.

Fecioara

Astazi nu ai de ce sa iti faci probleme financiare pentru ca ai aflat ca nu mai trebuie sa dai o suma de bani si in acest fel o sa dispui de finantele necesare pentru a face exact ceea ce iti doresti.

Balanta

Astazi incearca sa nu spui ceea ce gandesti.

In sens contrar, risti sa intri in discutii care nu isi au sensul in viata ta in acest moment. Poti sa iei in calcul varianta de a nu te prezenta la evenimentul la care ai fost invitat.

Scorpion

Ai foarte multe lucruri de facut si nu prea ai idee de unde sa o apuci. Cu toate acestea, ai destula energie pentru a le finaliza pe toate pana la sfarsitul zilei.

Ba mai mult, pe seara o sa ai timp si pentru viata personala.

Sagetator

Ai uitat sa achiti o factura sau sa platesti ceva ce ai cumparat pe datorie si acum esti in criza de timp si chiar te enerveaza foarte mult acest lucru. Incearca sa te calmezi si sa gasesti o solutie pentru a rezolva aceasta problema. Mai bine, roaga pe cineva sa mearga in locul tau.

Capricorn

Te intalnesti cu cineva si urmeaza o discutie lunga si obositoare. Din fericire, rezultatul va fi unul bun pentru tine si o sa iti permiti ca in viitorul apropiat sa faci ceva ce iti place.

Varsator

Ti se indeplineste o dorinta ceva mai veche si nici ca te poti concentra asupra altor activitati. Toata ziua o sa fii cu zambetul pe buze si chiar o sa starnesti cateva discutii aprinse printre cunoscuti.

Pesti

Ai avut de ales intre doua proiecte si bineinteles ca nu te-ai orientat bine. Acum ai vrea sa dai vina pe cineva, insa realizezi ca oricat ai cauta nu gasesti pe altcineva in afara de tine. Nu mai sta pe ganduri si pune-te pe treaba. Chiar daca nu iti place, tot trebuie sa duci treaba la bun sfarsit.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.