Avantajele angajarii la un studio de videochat si ce recomanda BeYou Studio

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 ian 2019, 16:07

Pe cat de comentat este subiectul, cand vine vorba despre angajarea ca model videochat, pe atat sunt de multe avantajele de a lucra intr-un studio de videochat Bucuresti.

Acesta este un job care a castigat in scurt timp atentia multora dintre tinerele ambitioase, dornice de independenta financiara. In principiu tocmai pentru asta este cunoscut videochatul, dar totodata nu trebuie neglijat ca avantajele de care au parte tinerele ce aleg aceasta cariera nu se limiteaza doar la latura financiara.

Jobul de model videochat este legal si respecta normele in vigoare cu conditia ca banii incasati sa fie declarati si impozitati, astfel evitandu-se evaziunea fiscala - desigur aceasta este o regula care se aplica numai in cazul studiourilor care se respecta si care activeaza legal pe piata. Aceste informatii le sunt de folos tuturor celor interesate de domeniu, dar mai ales celor care sunt la inceput de drum - este  detaliu foarte important care le poate schimba viitorul.

Din multitudinea de studiouri videochat existente la ora actuala pe piata din Romania, BeYou Studio a reusit sa se evidentieze datorita eforturilor constante pe care le-a depus si prin dedicarea / implicarea in relatia cu modelele. Nu au fost vizate doar interesele proprii ale studioului, ci si bunastarea si confortul modelelor, acesta fiind secretul care a facut diferenta - tinerele au fost atrase de conditiile studioului, prezentate cu transparenta inca de la inceputul colaborarii. Au aflat astfel ca angajarea la un studio de videochat nu trebuie sa fie realizata in necunostinta de cauza, ci numai avand convingerea ca este mediul potrivit pentru a dezvolta o cariera in domeniu.

Iata si care sunt cateva dintre avantajele de care au parte tinerele modelele:

Satisfactia financiara

Ramane aspectul care a reusit sa atraga cel mai mult tinerele acestui studio. Castigurile avantajoase  prezentate pe forumurile de profil, cat si pe paginile de socializare ale studioului le-au convins ca trebuie sa faca parte din aceasta echipa.

Conditiile de munca legale

Dupa cum este si normal orice colaborare  are la baza un contract, nu orice tanara face compromisul de a lucra in videochat fara sa incheie un astfel de act. In lipsa unuia, ce garantii iti poate oferi studioul ca la ziua de salariu iti sunt platiti banii la comisionul corespunzator?  In plus  fiecare va dori sa aiba zile libere, dar si celelalte avantaje ale oricarui alt angajat. Iata inca unul dintre motivele pentru care Be You Studio iese in evidenta atunci cand vine vorba despre conditii si beneficii.

Posibilitatea de dezvoltare

Comparativ cu un job comun, cel de model  videochat - cel putin in cadrul studioului mentionat, prezinta tinerelor posibilitatea de a avansa in cariera, adica in viata profesionala, dar totodata si in cea personala.  Orizonturile cunoasterii sunt nelimitate intr-un astfel de mediu de activitate. In functie de motivatia pe care o are fiecare model, exista sanse de a castiga independenta financiara intr-o perioada de timp convenabila. La o varsta foarte tanara, multe dintre modele au propria  masina, se intretin singure si nu depind de nimeni cand vine vorba despre aspectele financiare.

Dezvoltarea nu se refera doar la partea financiara. Tinerele modele au oportunitatea de a-si extinde cercul de prietene, totodata  de a-si imbogati  cunostintele  generale si de a cunoaste oameni importanti din toate colturile lumii, din diverse sfere, persoane cu multa experienta de viata acumulata, dispuse sa impartaseasca aceasta experienta cu modelul indragit (asa zisa prietena virtuala).

Mediu de lucru excelent

Intotdeauna diferentele au fost vizibile intre studiourile care au asigurat modelelor conditii de lucru deosebite si cele care au lasat de dorit din acest punct de vedere. Be You Studio constituie la ora actuala un ambient in care se imbina cu succes confortul si motivarea, dorinta  tuturor celor implicati de a excela pe toate planurile. 

De astfel de avantaje au parte tinerele care doresc angajarea la un studio de videochat Bucuresti. Pe site-ul www.beyou-studio.ro gasesc cele interesate informatii complete cu privire la un astfel de job si la celelalte avantaje pe care le are de oferit, respectiv detalii despre conditiile de angajare etc.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.