Maurice, remarca amuzanta la adresa unei concurente “Bravo, ai stil!”: “Raluca mi-a spus ca ar da si ar face orice, ca sa o imbrace si pe ea o data in viata, persoana care te-a imbracat pe tine!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 23:40

O noua editie plina de provocari debuteaza astazi, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil!”.

Se apropie cu pasi repezi Gala saptamanii, care este si prima eliminatorie din cadrul acestui sezon, asa ca tinerele participante vor trebui sa impresioneze juratii pentru a strange cat mai multe calificative din partea acestora. Se anunta, o editie incendiara! 

Alexandra este concurenta care, ajunsa la jurizare, starneste adevarate controverse si comentarii in randul juratilor. Cu o tinuta eleganta care, dupa parerea juratilor, nu este aleasa de ea, Alexandra isi apara convingerile in fata juratilor. 

 

“Mai, stilist ai sigur”, afirma imediat Raluca Badulescu.

“Tu esti dovada vie a faptului ca ai stilist. De cand a inceput emisiunea aceasta vii cu tinute atat de bune, incat si Raluca (Badulescu – n.r.) e <fiarta>, <tavalita> incat mi-a spus ca ar da si ar face orice ca sa o imbrace si pe ea, o secunda, o data in viata, persoana care te-a imbracat pe tine de cand a inceput emisiunea”, completeaza, in stilul caracteristic, Maurice, atunci cand Alexandra neaga afirmatia Ralucai Badulescu. 

Ce are de spus in apararea ei Alexandra, la acuzatia ca ar avea stilist, dar si ce tinute fabuloase au pregatit concurentele aflati astazi, de la ora 23:00, intr-o editie exploziva, “Bravo, ai stil!”, show prezentat de Ilinca Vandici. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.