Ce a facut Mario Fresh, tanarul Faimos de la „Exatlon”, cu primii bani castigati din muzica!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2019, 14:30

Mario Galatanu, cunoscut fanilor drept Mario Fresh, este unul dintre cei mai apreciati concurenti din cel de-al treilea sezon "Exatlon", atat de Faimosi, cat si de Razboinici, pentru fair play-ul de care da dovada.

Tanarul in varsta de aproape 20 de ani, originar din Iasi, a fost de mic ambitios si constient ca poate reusi in viata doar prin multa munca. Artistul isi amintea inainte de a pleca in Republica Dominicana ca primii bani i-a castigat la o varsta frageda, cand alti copii inca erau preocupati de jocurile copilariei. 

"Una dintre cele mai frumoase amintiri este legata de perioada cand am castigat trofeul cel mare la Festivalul International <Slavianski Bazaar>, din Belarus.

Au fost 20 sau 30 de tari care au participat. In sala erau peste 8000 de oameni. Aveam 11 ani si am castigat premiul de 5000 de dolari", a declarat Mario Fresh.

Pasiunea pentru muzica o mosteneste pe linie paterna, tatal sau cantand folk in tinerete si fiind un cunoscator al chitarei. Faimosul „Exatlon” povesteste cu emotie ca se antrena vocal cu bunica din partea tatalui. Chibzuit si extrem de apropiat de familie, tanarul rememoreaza si astazi ce a facut cu primii bani castigati din muzica.  

 

 

"Parintii mei nu mi-au luat niciodata banii, dar eu eram atat de sufletist incat puteam sa ma pun in pielea lor. Am fost o familie modesta, am avut o perioada in care nu mergea deloc bine si am spus ca vreau sa le dau lor o parte din bani. Imi doream sa pastrez atat cat sa-mi pot lua un telefon si un BMX (n.r.

– bicicleta). Dar ei au investit banii tot in mine, mi-au facut costumatii de scena", povestea Mario Fresh.

 

Cum va evolua din punct de vedere sportiv tanarul artist, dar si cum se vor pozitiona ceilalti concurenti in competitie, aflati urmarind de sambata pana marti "Exatlon”, incepand cu ora 20:00 la Kanal D.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.