Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Iata care a fost cea mai votata concurenta, dar si cel mai votat baiat din casa "Puterea dragostei", in aceasta saptamana! Cum au reactionat concurentii la aflarea celor doi favoriti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2019, 16:43

Fetele si baietii din casa "Puterea dragostei" au asteptat cu sufletul la gura verdictul Andreei Mantea, in urma voturilor exprimate de publicul telespectator.

Spre finalul editiei de astazi, Adreea Mantea a facut anuntul mult asteptat de catre toti concurentii. Cei mai votati trei baieti au fost: None, Adrian si Andy. Toti au asteptat apoi cu sufletul la gura verdictul final, desemnarea concurentului favorit al saptamanii. Desi atat Adrian, cat si Andy au sperat pana in ultima clipa, istoria s-a repetat si cel care a invis din nou a fost None.

Pe de alta parte, cele mai votate trei fete au fost Bianca, Raluca si Larisa. Insa ca si in cazul baietilor, istoria s-a repetat si cea care a castigat si de data aceasta a fost Bianca. Desi isi dorea enorm sa plece din casa iubirii pentru ca nu are inca un partener, Bianca a fost incantata ca publicul o apreciaza inca si o voteaza in mod constant.