Romanii au ales! Cine a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2019, 09:23
video Foto(4)

Aseara a fost difuzata prima Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”.

Emotii uriase, tensiuni la cote maxime si momente de neuitat, acestea au fost ingredientele editiei incepndiare de aseara, care si-a anuntat si prima concurenta care a parasit competitia, in cel de-al cincilea sezon al show-ului.

 

In clasamentul juratilor, in urma punctelor oferite de acestia concurentelor, pe primul loc s-a clasat in Gala de aseara Corina, cu 20 de puncte, fiind urmata indeaproape de Irina, cu 19 puncte.

Pe pozitia atreia, pe podium, s-a clasat Ilinca, cu 14 puncte. Codasele clasamentului de aseara au fost Alina, cu 5 puncte, si Nadina, cu 6 puncte.

 

Asa cum au anuntat pe parcursul intregii saptamani, trei concurente au fost propuse spre eliminare, iar aseara, telespectatorii au putut afla pe si cel de-al patrulea nume. Astfel, Nadina, Mirela, Ilinca si Alina au simtit emotii la cote uriase aseara; doar votul telespectatorilor, dar si stelutele primite de catre jurati au contat foarte mult in salvarea a trei dintre acestea.

 

Prima concurenta care s-a salvat de la eliminare in prima Gala eliminatorie a fost Ilinca, pozitionandu-se pe locul trei in topul juratilor, conform punctelor obtinute de aceasta. 

Cea de-a doua fata care s-a salvat de la eliminare a fost Alina, cu 17 puncte,  datorita faptului ca aceasta a acumult cel mai mare numar de stelute in cele trei saptamani de competitie.

 

Mirela si Nadina au ramas la aprecierea publicului telespectator, astfel ca departajarea s-a facut in urma voturilor fanilor. Inainte de afisarea rezultatelor, juratii au afirmat in unanimitate ca dintre cele doua, Nadina ar trebui eliminata. In momentul afisarii procentajelor, in urma SMS-urilor trimise de fani, Nadina s-a aflat pe locul doi in preferintele acestora, astfel ca Mirela si-a luat adio de la competitie si a parasit platoul cu ochii in lacrimi.

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.