Fenomen meteo extrem de periculos! ANM a emis o atentionare Cod galben pentru urmatoarele ore! Iata care sunt zonele vizate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2019, 19:20

ANM a emis o avertizare meteo Cod galben pentru numeroase orase, printre care si Capitala.

Vremea se schimba radical in urmatoarele ore si ne vom confrunta cu fenomene meteo periculoase.

 

 

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pâna la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea Munteniei.

 

Potrivit meteorologilor, in Capitala, indeosebi in zona preoraseneasca, ceata va determina vizibilitate redusa, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

 

De asemenea, vor fi afectate de ceata si vizibilitate redusa mai multe localitati din judetele Ialomita, Prahova, Arges, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Buzau, Ilfov, Calarasi, Olt, Valcea si Dolj.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM. (sursa: ANM, Agerpres)

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.