Larisa de la "Puterea dragostei", primele reactii dupa ce a fost eliminata din competitie! Iata de ce l-a chemat pe Adrian in camera rosie pentru ultima data si ce anume i-a marturisit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2019, 21:27
video Foto(4)

Larisa a parasit, in lacrimi, competitia "Puterea dragostei" seara trecuta, in urma voturilor primite din partea celorlalti concurenti din "casa iubirii".

Dupa indelungi asteptari, a sosit cel mai greu moment pentru Larisa. Aceasta a asteptat cu sufletul la gura verdictul Andreei Mantea sperand pana in ultima clipa ca va reusi sa ramana in competitie. Pe de o parte Larisa si Jador in pericol de eliminare, iar pe de alta parte, Bianca si None, care s-au luptat pentru titlul de "Favoritul saptamanii" si premiul de 1500 de euro. Paradoxal, Larisa s-a aflat fata in fata cu None, unul dintre concurentii care au votat-o sa iasa din emisiune, desi isi exprimase de multe ori parerile bune la adresa sa, ba mai mult decat atat,

declarase ca simte o chimie speciala pentru ea.

 

 

In urma voturilor exprimate de catre telespectatori, Madalin None a fost desemnat "Favoritul saptamanii", ceea ce a atras de la sine protejarea lui Jador si implicit eliminarea Larisei din competitie. Verdictul Andreei Mantea a picat ca un trasnet peste Larisa, care inca mai spera ca va ramane in continuare in competitie, pentru a-si cauta jumatatea.

Desi a intampinat multe dificultati si controverse in emisiune, Larisa si-a exprimat regretul ca este nevoita sa plece. Intrebata de Andreea daca si-ar dori sa mai revina daca va fi votata de public in acest sens, Larisa nu a vrut sa dea un raspuns concret si a izbucnit in lacrimi. 

 

 

Inainte de a parasi competitia, Larisa a mai avut ocazia sa intre pentru ultima data in camera rosie, alaturi de unul dintre baieti.
Aceasta l-a ales pe Adrian deoarece si-a dorit enorm sa ii sublinieze cateva aspecte importante in privinta relatiei lui cu Raluca, cea cu care a legat cea mai mare prietenie din casa fetelor.

"M-am atasat asa tare de voi! Chiar nu vreau! Nu-mi vine sa cred cat de mult am plans in show-ul asta! Vreau, te rog din suflet, sa nu te mai certi cu Raluca, pentru ca intre voi chiar exista iubire si se vede asta! Ai dreptate in tot ceea ce spui, dar incearca sa o spui mai menajat! Ai inteles! Pentru ca oamenilor

le place sa li se spuna adevarul intr-o cutie de bomboane! Ei acum au avut un plan, stiu asta, am vazut asta! Am vazut cum stau lucrurile aici! Eu stiu ce reprezint pentru None, o amenintare si in momentul in care reprezinti pentru un om o amenintare din toate punctele de vedere, incearca sa te elimine! Ma doare ca m-au votat oamenii la care nu ma asteptam!", a spus Larisa.