HOROSCOP cu URANIA pentru intervalul 20 – 26 ianuarie 2019. Soarele si Mercur vor intra in zodia Varsatorului. Doua zodii se pregatesc de schimbari

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 ian 2019, 10:50

Astrologul URANIA prezinta horoscopul pentru intervalul 19 – 25 ianuarie 2019 cand Soarele si Mercur vor intra in zodia Varsatorului.

Iata cum vor fi influentate zodiile.

 

In prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasari sau se pot afla in cursul unei calatorii. Mesaje legate de evenimentele in derulare in timpul serii anterioare si a acestei noptii. Intre 19 ianuarie, dupa ora 05:44′, si zorii zilei de 21 ianuarie, preocupari mai mult sau mai putin plictisitoare dar necesare in gospodarie.

Stres provenind de la relatiile cu rudele apropiate (parinti) care ii pot acapara, extenua sau constrange sa-si asume activitati ce decurg din datoriile morale sau obligatiile de familie.

 

In ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra in zodia Varsatorului si le va permite Berbecilor, timp de o luna, de acum incolo, sa intalneasca persoane interesante, sa participe la evenimente care sa le suscite interesul, sa treaca prin experiente de viata incitante, sa aiba initiative interesante pe care sa le puna in aplicare impreuna cu unul sau mai multi prieteni.

Intre 21 ianuarie, dupa ora 05:55′, si zorii zilei de 23 ianuarie, dorinta de a face miscare (antrenamente, activitati sportive de agrement, de intretinere sau profesioniste). In dimineata zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plina in Leu care va intensifica dorinta nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestari colective), cheful de aventuri si trairi intense in plan senzual sau sexual.

 

Citeste mai mult pe Kfetele.ro.