"CUTREMUR major. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu!" Anuntul TERIFIANT a starnit panica in Romania

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 ian 2019, 13:13

Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoare care a prezis tragedia de la clubul Colectiv, in urma caruia au decedat 64 de oameni, face un nou anunt terifiant.

Intr-un mesaj postat pe blogul sau, Maria Ghiorghiu vorbeste despre un nou cutremur intens ce va lovi Romania si indeamna oamenii la rugaciune si cainta pentru a trece cu bine de catastrofa.

Acesta este mesajul clarvazatoarei postat in noaptea de 20 spre 21 ianuarie, anul current:

"Dragii mei,

In aceasta noapte dragilor, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, vad in dreapta mea, inspre Sud,vad o incapere in care se afla o masa obisnuita.

Brusc, acea masa incepe a se cutremura foarte tare. Prieteni dragi, vom auzi din nou de un CUTREMUR intens, Cutremur ce nu va trece neobservat acolo unde acesta se va produce. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domului, ca sa ne apere in fiecare clipa de tot ce inseamna suferinte si dezastre. Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru faptul ca suntem sanatosi, pentru ca-i avem pe cei dragi langa noi,in inima si-n sufletul nostru.
Sa rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Prea Curata Fecioara Maria, ca sa ne daruiasca sanatate, dragoste si mantuire.

Cu dragoste, Maria."

Pe langa incendiul de la Colectiv care a indoliat Romania, Maria a mai prezis si accidental aviatic din Muntii Apuseni, in urma caruia au murit polotul Adrian Iovan is studenta Aura Ion.