[Foto] De Cartea Recordurilor: Cum arata tanarul care si-a facut 521 de tatuaje

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 21 ian 2019, 15:14
video Foto(4)

Jason George este un artist tatuator din Mumbai care a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru numarul uluitor de tatuaje de pe propriul corp.

In varsta de 27 de ani, Jason George este extrem de mandru de cele 521 de tatuaje pe care le are pe tot corpul, dintre care 442 sunt logo-urile preferate. Pentru toate desenele de pe corp, tanarul a platit peste 7.900 de lire sterline. Jason George isi catalogheaza tatuajele ca o cronologie a intregii sale vieti, artitul desenandu-si pe piele marca primei masini de jucarie, marca primului telegon mobil, sigla liceului, ziarul prferat si multe alte simboluri ale lucrurilor importante din viata lui.

“Pot sa-mi amintesc intreaga viata uitandu-ma pe tatuaje”, a declarant Jason George, potrivit storytrender.com. Artistul are un salon de tatuaj in Mumbai numit 21 Tattoo Studio si primul sau tatuaj a fost un craniu pe care si l-a facut la varsta de 16 ani. Tanarul este convins ca pana la sfarsitul vietii, nicio particia din corp nu ii va ramane netatuata.