Adrian, mesaj important pentru fani: "Dragii mei, vreau sa fac un ANUNT!" Ce dezvaluire a facut concurentul de la "Puterea Dragostei"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 ian 2019, 11:21

Adrian este unul dintre cei mai populari concurenti de la "Puterea Dragostei".

Este apreciat pentru temperamentul lui vulcanic, pentru felul in care spune lucrurilor pe nume dar si pentru stilul vestimentar pe care il are.

Adrian a avut mai multe iesiri nervoase in casa, mai ales in momentele in care au aparut zvonuri despre el care nu erau adevarate.

Se pare ca acesta tine foarte mult la imaginea lui si nu accepta sa se spuna lucruri false despre el.

Iata ce anunt a facut in urma cu cateva zile pe contul lui de Instagram:

"Dragii mei, vreau sa fac un ANUNT! A aparut cu mine un videoclip in care ne amuzam eu si fostul concurent de la"Puterea Dragostei"! Se vede clar ca faceam caterinca intre noi ..dar.. haterii nu mai stiu de ce sa se lege!

"Asa ca:- Despre mine nu veti gasi absolut nimic un video deplasat si sa fie: REAL! Daca unii dintre voi nu stiti ce înseamna caterinca -atunci este trist!

"Eu chiar ma mandresc tot ce am facut în viata aceasta! Mereu am muncit si nu am facut alte lucruri... Bafta la criticat( Haterii). Al vostru, Adrian!", a scris Adrian pe contul lui de Instagram.

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iancu Adrian (@iancuia) on

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.