Momente tensionate intre Adrian si Jador! S-a folosit Adrian de Simina pentru a se razbuna pe Raluca? Iata ce schimb de replici acide au avut cei doi si unde s-a ajuns!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2019, 13:29
video Foto(4)

Jador a lansat acuzatii grave asupra lui Adrian, incercand sa scoata la iveala secrete ascunse.

Jador a dat cartile pe fata si i-a reprosat lui Adrian comportamentul avut fata de Raluca. In fata tuturor, Jador a enumerat toate lucrurile facute de Adrian in ultima perioada si mai ales de cand a intrat Simina in casa "Puterea dragostei", prilej cu care relatia lui cu Raluca a inceput sa aiba de suferit. 

"Nu e vina mea ca femeia imi da mesaje: <<Uite m-a cautat asta, ce sa fac? Cum sa procedez?>>, a spus Jador.

 

Pe de alta parte, Adrian a incercat sa isi disculpe atitudinea fata de Raluca, subliniind faptul ca nimeni nu va sti adevaratul motiv al despartirii lor si ca Simina este doar un pretext.

"Ce se intampla intre mine si Raluca nu o sa stiti niciodata motivul adevarat! Niciunul dintre voi nu o sa stiti motivul adevarat! Simina este o doar o scuza!", a spus Adrian.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.