Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", singura care poate face lumina in relatia dintre Raluca si Adrian! Iata adevaruri au iesit la iveala in urma interventiei sale!

Editor Web: Raluca Vitu Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2019, 13:38

Larisa a intervenit in emisiune pentru a elucida neintelegerile dintre Raluca si Adrian.

Dupa indelungi discutii purtate in contradictoriu fara sa ajunga la un consens, Raluca si Adrian au fost usi la punct de catre Larisa, care a intervenit in cadrul emisiunii intr-un material video, incercand sa elicideze misterul despartirii celor doi. 

Citeste si: Adrian, mesaj neasteptat pe contul sau de socializare! Iata ce decizie trasanta a luat tanarul in ceea ce priveste relatia lui cu Raluca!

Intrebata cine crede ca are dreptate, Larisa a mentionat ca a incercat sa discute cu amandoi pentru a le afla parerile si pentru a le putea oferi un sfat prietenesc.

"Am vorbit cu amandoi si i-am spus lui Adrian ca e pacat sa se certe cu Raluca pentru ca ea are sentimente sincere fata de el si acelasi lucuru i l-am spus si Ralucai! Eu i-am spus lui Adrian ca tu ai mare incredere in el ca om si ca vei fi alaturi de el in orice dezicie ar lua el!", a spus Larisa.

 

 

De asemenea, Larisa a mai precizat faptul ca Raluca i-a spus zilele trecute ca nu se mai poate reconcilia cu Adrian si sa mearga la drum impreuna.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.