Concurenta Ilinca incalca regulile competitiei “Bravo, ai stil!”? Juratii intervin de urgenta!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 24 ian 2019, 12:24

In editia din aceasta seara a showului de fashion, “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Ilinca, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, intra in vizorul concurentelor, dar si al juratilor. Se pare ca tanara sfideaza regulile competitiei, aratandu-si ostentativ brandurile pe care le-a integrat in tinuta vestimentara din aceasta seara.

Concurenta incearca sa isi gaseasca o explicatie pentru aceasta abatere, insa Catalin Botezatu intervine imediat si o aspotrofeaza pe aceasta, reamintindu-i de una dintre regulile concursului.  

“Ce este cu brandul la vedere? Este o regula generala, va rugam sa tineti cont de ele, pe intregul parcurs al vostru aici, in emisiune”, ii reproseaza Catalin Botezatu concurentei, facand referire la geanta pe care aceasta o poarta. 

Care este solutia Ralucai Badulescu pentru rezolvarea acestei situatii si ce ii va cere concurentei sa faca, veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, incepand cu ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.