"Si baietii plang cateodata!" Raluca si Adrian, imbratisari cu lacrimi amare! Iata cum a incercat Adrian sa o induplece pe Raluca si cum a reactionat tanara! Mai exista sau nu cale de intoarcere pentru relatia lor?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2019, 14:30
video Foto(4)

Adrian a incercat din rasputeri sa ii dovedeasca Ralucai faptul ca sufera enorm si ca isi doreste sa reia povestea lor de iubire.

Desi a sperat pana in ultimul moment ca va reusi sa se impace cu Raluca si isi vor relua povestea de iubire, Adrian s-a lovit din nou de atitudinea de gheata a Ralucai. Tanara nu s-a lasa deloc impresionata de lacrimile amare ale lui Adrian, ci dimpotriva a gasit taria de caracter sa ii explice din nou unde a gresit si de aceea intre ei nu mai poate continua nimic. 

 

 

"Toata perioada asta, numai conflicte si injuraturi, asta a pus capac! Te uitai la fata si am vazut ca iti place si cand am vazut ca esti curios de soarta ei, pe mine nici nu m-ai intrebat in ziua aia daca sunt ma doare ceva! In loc sa stai sa plangi mai bine te-as ajuta sa iesi din chestia asta! Dar de impacat eu nu ma pot impaca, ti-am zis! Si tu ai crezut ca e o joaca! E decizia mea! Crezi ca pentru mine

nu e greu? Crede-ma ca e greu! Si nu mai imi reprosa cu Ricardo! Eu nu o sa pot continua!", a spus Raluca.