Larisa, momentul adevarului, dupa eliminarea de la "Puterea dragostei"! Pe cine iubeste cel mai mult din casa baietilor! Iata ce a decis in legatura cu o posibila revenire in competitie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2019, 17:58

Larisa continua sa socheze cu marturisiri incendiare din experienta sa inedita traita in casa "Puterea dragostei".

Desi a fost recent eliminata de la "Puterea dragostei", Larisa continua sa ramana cu inima la concurentii din "casa iubirii". 

 

 

De curand, aceasta a acceptat sa intervina prin intermediului unui moment live, in cadrul emisiunii, pentru a lamuri toate neintelegerile avute cu ceilalti concurenti.

Larisa a marturisit ca a reusit sa clarifice cu None neintelegerea avuta in urma votului primit din partea acestuia si astfel au revenit la sentimente mai bune.

In ciuda faptului ca a plecat cu un gust amar de la "Puterea dragostei", Larisa a declarat ca acum dupa ce au trecut deja cateva zile isi si s-a mai calmat, si-ar dori sa revina in "asa iubirii", pentru a-si cauta in continuarea jumatatea.

 

Intrebata de Andreea Mantea pe cine iubeste cel mai mult din casa baietilor, Larisa a marturisit doar doua nume: Adrian si None.
Iar din casa din casa fetelor: Raluca si Marina.

In final, mesajul Larisei pentru telespectatori a fost ca isi doreste sa fie votata pentru a putea sa revina in casa "Puterea dragostei".

"Sa ma voteze sa ma reintorc in casa! Trebuie sa ma reintorc! Nu ma duc sa ma razbun pe nimeni, doar vreau sa fac concursul sa fie mai interesant!", a spus Larisa.