Ce legatura este intre Barbara Isasi (solista trupei Mandinga) si Biu Marketi. Aflam in aceasta seara, la „Vulturii de noapte” de la ora 23:15

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 27 ian 2019, 10:05
video Foto(7)

Barbara Isasi si Chupi, trupa Mandinga, Denisa Nichifor si Rica Raducanu sunt invitatii editiei de astazi „Vulturii de noapte”, de la 23:15, la Kanal D.

La scurt timp dupa ce Barbara a inceput sa povesteasca care sunt „radacinile” sale, artista avand tata cubanez si mama spaniola, Biu Marquetti, originara din Cuba, a simtit nevoia sa intervina: „Avem acelasi nume,Isasi. Adica suntem verisoare, din partea tatalui”, a marturisit Biu.

Victor Slav, prins in ipostaze inedite

Unul dintre jocurile propuse invitatilor i-a avut ca protagonisti pe Victor Slav, Catalin Cazacu, Barbara Isasi si Denisa Nechifor.

„Vreau sa vad cum va descurcati cu <partenerul> de joc. Patru <concurenti> se urca pe scandura aceasta; si al treilea, din partea stanga, trebuie sa ajunga in dreapta, fara sa cada de pe scandura sau sa darame coechipierul”, spune Vulturul Victor, incercand sa ofere instructiuni cat mai clare pentru invitati, inainte de inceperea <competitiei>.

Toate vedetele au dat curs show-ului, impartite in  doua echipe, una alcatuita din Vulturi si celalata, din  invitati. 

Momentul de exceptie al jocului a fost acela in care Barbara si Victor au fost nevoiti sa-si schimbe locurile. Ce s-a intamplat, de fapt, aflati astazi, de la 23:15, urmarind late night show-ul „Vulturii de noapte”, prezentat de Victor Slav, Bucsucu si Catalin Cazacu, imediat dupa „Exatlon”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.