Surpriza de proportii in casa "Puterea dragostei"! S-au imprietenit rivalele! Andreea ii face confidente Biancai in legatura cu None!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2019, 14:44

Vizibil afectata de atitudinea distanta a lui None, Andreea a simtit nevoia sa se destainuie Biancai.

In ciuda faptului ca a marturisit inca de la intrarea ei in competitie ca a venit pentru None, pe care il indragise de cand l-a vazut pe ecran, in emisiune, Andreea a ajuns la capatul puterilor. 

Dupa ce a luptat enorm sa ajunga la inima lui None, aceasta a decis sa renunte la demersurile ei de a-l cuceri, care a continuat sa fie distant in toata aceasta perioada.

Pentru ca a ajuns in aceeasi situatie ca si Bianca, sa fie respinsa de None, care a afisat acelasi comportament rece si dinstant, Andreea a renuntat la orgolii, a ingropat securea razboiului si s-a imprietenit cu cea care pana nu demult ii fusese cea mai apriga rivala.

 

 

"In gala, i-am zis si lui ca mi-ar fi parut rau ca nu m-am lasat dusa de val cu el si nu am insistat mai mult! Dar dupa gala nu am simtit sa fac lucrul

asta! Sincera sa fiu, cand plec de aici nu ma gandesc la el! Nu ma mai stresez! Am vazut ca si el e rece cu mine! Degeaba ma ia in brate, vad ca in unele momente se uita in alta parte!", a spus Andreea.