Cum faci cel mai delicios pui umplut. Reteta boiereasca veche, de pe vremea lui Kogalniceanu

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 21:05

Reteta a fost publicata in cartea “200 de retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti” scrisa de Mihail Kogalniceanu si Costache Negruzii, aparuta la Iasi, in 1842.

Ingrediente: 1 pui, 2 oua, patru linguri pesmet, unt, 1 lingura smantana, sare, patrunjel proaspat.

Mod de preparare: Se face un amestec din oua, smantana, un praf de sare si pesmetul rumenit in putin unt. Puiul se sareaza bine, se umple cu amestecul si se leaga bine cu ata. Se unge cu putin unt si se da la cuptor pana cand este bine rumenit. Se serveste garnisit cu patrunjel proaspat.

Pofta buna!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.