Horoscop zilnic 29 ianuarie: O zodie primeste o veste EXCELENTA

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 29 ian 2019, 09:34

Tauriii trebuie sa aiba grija la ce semneaza astazi, iar Scorpionii trebuie sa fie mai atenti la sanatate.

Berbec

Nu iti face griji in legatura cu ceea ce trebuie sa se intample astazi pentru ca semnele sunt extrem de bune. Astrele sunt de partea ta si, in mod sigur, te asteapta un succes.

Taur

Daca urmeaza sa semnezi unele acte astazi, ar fi cazul sa fii foarte atent si sa nu te lasi atras in capcane. Accepta ajutorul si sfaturile unei persoane specializate.

Gemeni

Nu te grabi sa accepti ceea ce ti se propune, pentru ca este posibil ca ceea ce pare o mana intinsa sa fie de fapt o pacaleala. Ai grija la detalii.

Rac

Urmeaza o sedinta in cadrul careia trebuie sa prezinti raportul pe ultimele saptamani. Esti pregatit, insa nu scapi de emotii.

Leu

Colaborezi foarte bine cu cei din jur si muncind in echipa o sa ajungi la un nivel maxim in ceea ce faci. O sa ai parte de cateva satisfactii.

Fecioara

Daca te grabesti sa termini tot ceea ce ai de facut la slujba, te asiguri ca ajungi seara acolo unde te asteapta prietenii. O sa ii dezamagesti daca nu o sa le fii alaturi.

Balanta

Dispui de multa energie si aceasta atitudine o sa te ajute sa duci la bun sfarsit ceea ce aveai in lucru de ceva cam mult timp. Sefii puneau presiune pe tine si simteai ca a venit vremea sa pui punct.

Scorpion

Acorda mai multa atentie sanatatii. Ai mers din exces in exces si credeai ca nu se va observa, insa acum incepi sa intampini probleme.

Sagetator

Primesti o veste buna, insa te supara faptul ca cel care ti-a dat-o te-a rugat sa nu spui nimanui un timp. Iti sta pe limba sa ii bucuri si pe cei din jur, insa mai bine nu o face.

Capricorn

Este foarte multa agitatie in jurul tau si nu reusesti sa te concentrezi. Se anunta o sedinta la nivelul departamentului tau si ai emotii.

Varsator

Se iveste o colaborare ce se va dovedi foarte banoasa. Nu rata aceasta ocazie, pentru ca nu ti se ofera de mai multe ori aceeasi sansa.

Pesti

Ti se pare deplasata rugamintea unui cunoscut si incerci sa-i explici ca nu poti accepta propunerea. O sa fie suparat, insa este spre binele tau. Ai luat o decizie foarte buna.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.