Faimosii, impresionati de balene, la Cayo Levantado!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2019, 15:12
video Foto(4)

Premiul castigat aseara la „Exatlon”, o excursie intr-un adevarat Paradis, i-a facut pe concurentii in rosu sa traiasca din plin emotiile unei calatorii memorabile

Adrenalina, suspansul, rasturnarile de situatii, dar si surprizele intense de care au parte concurentii fac din experienta "Exatlon" una cu adevarat extraordinara. Miza jocului special din editia de aseara i-a purtat atat pe Faimosi, cat si pe telespectatori intr-o adevarata excursie in paradis.  

 

 

Dupa un dramatic joc castigat de Faimosi la scorul de 10 la 5,  acestia au castigat excursia la Cayo Levantado, o insula superba din Republica Dominicana.

Acestia au vizitat insula si au avut parte si de o experienta inedita, care le-a dat mari emotii. Faimosii s-au aflat la cativa metri de cele mai spectaculoase mamifere marine, balenele. 

"A fost cea mai tare chestie sa vad balenele de la cativa metri, sa iasa la suprafata, sa respire langa mine. Am avut o zi de vacanta, nu ma asteptam la acest lucru, chiar nu am mai simtit ca ma aflu intr-un concurs", a declarat campionul la motociclism Andrei Botoaca.

 

Pentru campionul MMA Ciprian Maris, premiul castigat a reprezentat experienta vietii sale. "A fost ceva de vis, nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce s-a intamplat!", a povestit acesta dupa intalnirea cu impresionantele balene.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.