O noua concurenta la “Bravo, ai stil!”. Care este verdictul juratilor?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 ian 2019, 15:38

In editia din aceasta seara a show-ului de fashion “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, o noua concurenta cu drepturi si obligatii depline va intra in competitia stilistica.

Diana, in varsta de 22 de ani, vine din Sibiu; tanara paseste energica pe podium si asteapta cu mari emotii primul verdict al juratilor, in ceea ce ii priveste alegerile vestimentare din aceasta seara. 

Cu speranta in suflet, juratii o menajeaza pe Diana pentru prima aparitie, nu acelasi lucru in fac si contracandidatele ei, care sunt de parere ca tinuta purtata de tanara nu este potrivita cu povestea pe care o expune aceasta. 

 

 

“Cel mai intelept lucru pe care il poate face un cetatean, in momentul in care intra pentru prima oara in contact cu o anume cetateana, dornica de a experimenta, de a ne impartasi cunostintele ei despre stil, este sa fie indulgent. Ne defineste, la unison, indulgenta”, spune Maurice Munteanu.  

Ce au de spus ceilalti jurati si care va fi verdictul acestora, pentru prima aparitie a Dianei veti putea afla urmarind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la

Kanal D!