Motivul pentru care razboinicul Alex Stoica s-a inscris la „Exatlon”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2019, 13:04
video Foto(5)

Dupa un meci tensionat, cu multe rabufniri si o victorie categorica a Faimosilor in jocul pentru eliminare, Razboinicii au fost nevoiti sa isi trimita un coechipier la duel, impotriva lui Alex Stoica, cel mai slab jucator al saptamanii.

Acesta a fost Ovidiu Jimborean care a pierdut categoric la scorul de 0-5 in fata coechipierului sau.

Canotorul, originar din Galati, a avut un motiv foarte bine intemeiat sa castige si sa ramana in continuare la "Exatlon", dedicand victoria tatalui sau care a murit in luna august a anului trecut. De altfel, cel care i-a dat viata a fost principalul motiv pentru care razboinicul s-a inscris in competitie si marele regret al lui Alex este ca tatal sau nu a apucat sa-l vada evoluand pe traseele din Dominicana. 

 

 

"Nu am fost foarte apropiati, dar am vrut sa vin sa ii demonstrez ceva. El era de meserie politist, dar a fost trecut in rezerva in 2003 si de atunci a tot lucrat, ca bucatar, ii placea sa gatesca. Nu stiam ca avea probleme cu sanatatea, facuse 2 preinfarcturi, si a murit din accident vascular cerebral.

A stat in coma 2 zile iar apoi am primit telefon ca a decedat. Am apucat sa ii spun ca m-am inscris si avea sperante ca intru si ca ma descurc bine. Isi dorea sa ma vada la Exatlon", rememora cu lacrimi in ochi Alex Stoica inainte de imbarcarea in avion. 

 

 

Razboinicul a avut o copilarie grea si sportul a fost zona in care s-a retras si si-a gasit chemarea.

Avea doi ani cand parintii lui au divortat si, desi ravnea dupa dragostea tatalui sau, s-a lovit mereu de un zid. Un copil "foarte cuminte", cum singur s-a descris, care niciodata nu a dorit sa iasa in evidenta, razboinicul a declarat ca cea mai frumoasa amintire din copilarie ramane ultimul brad natural de Craciun pe care parintii sai i l-au impodobit cand avea 6 ani. 

"Vorbele tatalui meu m-au marcat si mi le aduceam aminte in momentele grele, cand stateam in cantonamente.

Cel mai important sfat pe care mi l-a lasat este ca sunt puternic, ca am valoare si ca sunt leu ca el, asta imi aduc aminte. Eu am fost crescut de femei, de mama, matusa si bunica. Sunt produsul femeilor!", declara Alex Stoica. 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.