Horoscop 31 ianuarie: O zodie va primi vesti neasteptate la locul de munca

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 31 ian 2019, 09:33

Ziua de astazi se anunta a fi una plina de surprize pentru nativii zodiei Rac.

Balanta

Sunt posibile surprize deosebite atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu partenerii profesionali. Ai tendinta de a respinge tot ce vine din partea celorlalti. 

Scorpion

Se contureaza activitati de rutina, insa ar fi bine sa le rezolvi pe cele prioritare. Sanatatea este vulnerabila si chiar ai nevoie de odihna, relaxare si compania semenilor dragi. 

Sagetator

Ai dori mai multa afectiune si atentie din partea persoanei iubite sau a copiilor. Insa este posibil ca lucrurile sa iasa taman pe dos. 

Capricorn

Familia si spatiul locativ reprezinta subiectele principale. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil sa se ajunga la un consens acceptat de toata lumea.

Varsator

Ai putea planifica o excursie cu prietenii apropiati, o vizita la rude sau ai putea invita la tine acasa persoane dragi in urmatoarele zile. Sunt favorizate discutiile importante, schimbul de informatii si deciziile cu implicatii pe termen lung. Totusi evita sa-ti divulgi punctele sensibile ale vietii. Unii abia astepta sa profite de pe urma vulnerabilitatilor tale. Studiul si procesele de invatare reprezinta alte aspecte de luat in calcul.

Pesti

Se intrezaresc castiguri dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Insa, pe neasteptate apar cheltuieli necesare achitarii unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viata. 

Berbec

Reactiile tale pot destabiliza multe relatii si situatii bune in care esti implicat. Esti plin de energie, insa fii prudent vizavi de gestionarea ei.

Taur

Se recomanda odihna si detasare.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal, astfel ca de mare folos ti-ar fi sa te ingrijesti corespunzator.

Gemeni

Este posibil sa-ti modifici planurile personale si profesionale in urma discutiei cu un prieten important. Esti tentat sa te bazezi numai pe spusele altora si pe experientele lor de viata si activitate. Discerne atent lucrurile si filtreaza mental tot ce ti se spune.

Pana la urma tu esti acela care trebuie sa decida pentru viitorul tau.

Rac

Iti va creste faima. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o functie de conducere sau iti poate oferi responsabilitati noi, in urma competentelor tale deosebite demonstrate, pana acum, in campul muncii.

Leu

Esti atras de studii si calatorii. Pe de o parte poti asimila usor informatii, poti participa la cursuri sau poti face un schimb de idei deosebite cu oameni valorosi, de buna calitate.

Asculta si opiniile altora! Vei fi surprins cate lucruri noi vei afla.

Fecioara

Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Insa va trebui sa platesti facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, insa alege mai intai achitarea prioritatilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.