Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2019, 15:00

Iată sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2019, anul marilor transformari.

2019 este anul marilor transfomări, anul în care lucrurile se vor aşeza în vieţile multora dintre noi, anul în care mulţi dintre noi vor fi pregătiţi să pună punct lucrurilor care îi împiedică să evolueze şi să o ia de la capăt. Prin urmare, 2019 nu se anunţă a fi un an uşor. Schimbările ne pot bulversa mai mult decât ne-am imagina.

 

Pentru a fi oarecum pregătiţi şi a accepta mai uşor schimbările din viaţa noastră, astrologii ne fac câteva recomandări.

 

BERBEC – Încetineşte ritmul şi nu mai fugi de probleme!

În ritmul în care te-ai obişnuit să fugi de probleme, ai putea concura la maraton. De felul tău, preferi să te plângi decât să cauţi soluţii la probleme. Anul ăsta, petrece mai mult timp cu tine, cu gândurile tale, pune-ţi-le în ordine şi vei vedea cum vor apărea soluţiile când te vei aştepta mai puţin.

2019 este anul în care ai şanse să evoluezi pe plan spiritual. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine mai mult, să te asculţi, să te ierţi.

 

TAUR – Fii mai puţin încăpăţânată!

O persoană care crede că are întotdeauna dreptate nu este chiar cel mai bun lucru care ţi s-ar putea întâmpla. Fii realistă! Nu ai cum să ştii totul.

Nimeni nu deţine adevărul absolut, deci nici tu. Ceilalţi au şi ei dreptatea lor. Fă un efort şi încearcă să vezi lucrurile şi din punctul de vedere al celor cu care intri în contact. Anul ăsta, ai ocazia să devii o versiune mult mai bună a ta.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.