Momentul adevarului: cine este deranjat de comportamentul lui Adrian? Revolta generala! "Du-te acasa si lasa-ne!" Iata ce au decis concurentii! Il vor eliminat pe Adrian din casa "Puterea dragostei"?

Autor: Daniela Iliuta

Revoltati de comportamentul lui Adrian, concurenti si-au spus nemultumirile.

Dupa ce in ultimele zile, comportamentul lui Adrian a lasat de dorit in casa "Puterea dragostei", astazi, toti ceilalti concurenti au pus piciorul in prag si au spus tot ceea ce aveau pe suflet. Acestia au replicat in unanimitate ca isi vor ca Adrian sa plece din competitie, deoarece s-au saturat de gesturile lui extreme. 

"Du-te acasa si lasa-ne! Nu esti important pentru nimeni! Tu strici tot ceea ce facem noi aici! Daca vrei sa-ti pese doar de tine, du-te acasa!", a spus Bianca.

Pe de alta parte, Adrian a continuat sa fie ironic si sa trateze pe toata lumea cu superficialitate ca si pana acum, ceea ce a scos-o din minti pe Andreea Mantea, care i-a spus ca il pandeste pericolul eliminarii cat de curand.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Citeste si: Raluca si Ricardo, pentru prima data in camera rosie! Iata ce confesiuni s-au facut si ce replici romantice si-au soptit cei doi indragostiti!